Toaletari copaci

Alpinism utilitar - Toaletari copaci

Copacii batrani sau bolnavi pot cauza neplaceri sau tragedii. High alpin vine in intampinarea nevoilor dvs cu servicii de toaletare a copacilor, de multe ori acestia fiind periculosi in urma furtunilor sau caderilor masive de zapada.

Copacii infrumuseteaza curtea dar si orasul, oferindu-ne un mediu de viata sanatos. Sunt insa si situatii in care acestia pot cauza neplaceri. Principala problema o reprezinta arborii batrani si foarte inalti dintre blocuri sau din zonele dens populate. In timpul unei furtuni este foarte posibil sa cada si sa produca daune majore, riscand sa cada peste autoturisme, garaje, garduri.

Si pomii tineri pot incomoda, daca acestia au coronajul foarte bogat si sunt plantati aproape de bloc sau de casa. Crengile lor pot sparge geamurile sau pot facilita accesul ilicit in locuinta. De asemenea, ei tin umbra si in unele cazuri, locatarii nu doresc acest lucru deoarece se face ai frig in apartament si nu patrunde suficienta lumina.

High alpin va pune la dispozitie o echipa de alpinisti utilitari experimentati in toaletarea copacilor, pentru a preveni eventualele probleme, cu cele mai scazute costuri si rapiditate de executie ridicata.

Toaletari copaci

Pentru orice detalii puteti apela

0767.824.631