Reparatii si izolare rosturi

Reparatii rosturi dilatatie - alpinism utilitar

Rosturile de dilatatie sunt spatiile dintre placile de beton, caramida, BCA care dau toleranta structurii pentru a se dilata si contracta in functie de variatiile de temperatura.

Rosturile de dilatatie sunt primele care se deterioreaza in structura unei constructii. In momentul in care aceste rosturi de dilatare se deterioreaza, se permite ca apa din precipitatii sa patrunda in structura cladirii. Multe din problemele legate de igrasie si mucegai sunt datorate deteriorarii rosturilor de dilatatie.

Izolarea rosturilor este de multe ori ignorata de catre administratorii cladirilor din cauza faptului ca montajul schelelor este costisitor.

Alpinistii utilitari au acces mult mai usor pe suprafata cladirilor afectate, scazand radical costurile de reparatii a rosturilor de dilatatie.

Reparatiile si izolarea rosturilor de dilatatie se face prin inlaturarea tencuielii deteriorate si a materialului izolant care datorita intemperiilor nu mai sunt eficiente si aplicarea unui nou material hidroizolant peste care se va aplica o noua tencuiala, insertie de plasa de fibra de sticla, care previne aparitia fisurilor. Aceasta tehnica va da cel mai bun randament dar si un aspect placut suprafetei cladirii.

Reparatii si izolare rosturi

Pentru orice detalii puteti apela

0767.824.631