Reparatii fatade

Alpinism utilitar - Reparatii fatade

Datorita deteriorarii fatadelor, exista riscul desprinderii de bucati de tencuiala, care, cazand, pot provoca diverse pagube sau victime.

High Alpin imparte lucrarile pentru reparatiile fatadelor in cateva mari categorii: lucrari de structura, lucrari de finisaj, lucrari de instalatii si lucrari de montaj. Lucrarile de structura si de finisaj constituie lucrari de constructii propriu-zise.

In lucrarile de finisaj sunt inglobate lucrarile de tencuieli, tamplarie, pardoseli, faianta, zugraveli si vopsitorii. Dintre lucrarile de finisaj, lucrarile de tencuieli au cea mai mare valoare si necesita un volum mare de munca.

Rolul de protectie a tencuielilor de fatade este unul din cele mai importante, deoarece fatadele sunt supuse intemperiilor cele mai diverse: vanturi, ploi, zapezi sau caldura excesiva. Toate acestea au un rol distructiv asupra lor. Pentru protejarea peretilor contra acestor intemperii, stratul de tencuiala are un rol deosebit de important. De aceea, materialele din care sunt confectionate mortarele trebuie sa fie foarte bine pregatite.

Alpinistii nostri utilitari va pot ajuta repede, comod si ieftin sa rezolvati astfel de probleme. Va stam la dispozitie pentru orice detalii.

Reparatii fatade

Pentru orice detalii puteti apela

0767.824.631