Placari termoizolante cu polistiren

Alpinism utilitar - Placari termoizolante cu polistiren

O constructie placata cu polistiren este mult mai putin afectata de fluctuatiile de temperatura din exterior, mentinand in interiorul acestora confortul termic, reducand astfel costurile de intretinere. Placarile termoizolante cu polistiren previn in primul rand aparitia igrasiei si mucegaiului.

In plus fata de reducerea consumului de energie, contructorii il recomanda deoarece este "respirabil", adica permite vaporilor de apa sa iasa, ceea ce ofera o protectie impotriva mucegaiului si ajuta la mentinerea calitatii aerului din interior intr-un mod sanatos. Unele produse includ termite organice netoxice si insecte cu agent de respingere.

Placarile termoizolante cu polistiren se pot face cu o echipa de alpinisti utilitari in orice loc greu de lucrat sau la inaltime. Include izolarea cu spuma rigida, topita pe suprafata exterioara a peretelui, in scopul reducerii consumului de energie. De asemenea creste valoarea de izolare a peretelui si imbunatateste stabilitatea cladirii.

Termoizolatiile cu polistiren se fac prin placarea peretilor cu placi de polistiren (5, 8, 10 cm) in functie de necesitatile cladirii, ele aplicandu-se cu un adeziv de cea mai buna calitate, dupa care se fixeaza cu dibluri de plastic in perete (cel putin 5 dibluri pe placa), apoi se aplica o tencuiala cu insertie de plasa de fibra de sticla care previne aparitia fisurilor, peste care se aplica o mana de masa de spaclu pentru o finisare perfecta. Peste aceasta suprafata se aplica un strat de amorsa pentru vopseaua care va urma sa fie aplicata (lavabila sau decorativa).

Descris de dezvoltatori "casa verde", placarile termoizolante pot fi utilizate de catre proprietarii de case pentru a face casele mai ecologice. Prin reducerea consumului de energie, placarile termoizonante cu polistiren reduc poluarea aerului. Potrivit producatorilor, polistirenul este fabricat sa dureze timp de 50 de ani sau mai mult si ar putea reduce cantitatile de deseuri.

Asa cum mentioneaza dezvoltatorii, placarile termoizolante pot fi utilizate de proprietarii de case pentru a face casele mai ecologie.

Datorita experientei acumulate in timp, stim sa evitam deteriorarea hidroizolatiilor acoperisurilor, problema des intalnita in lucrul cu alpinisti utilitari.


Pentru orice detalii puteti apela

0767.824.631