Montare meshuri

Alpinism utilitar - Montare meshuri

Adesea, dimensiunile si greutatea meshurilor pun in dificultate echipele de amatori, care nu sunt specializati si familiarizati cu astfel de montaje.

Publicitatea stradala, in toate formele ei (monitoare stradale, firme luminoase, meshuri, banere, afise stradale), este o forma de marketing foarte ieftina si cu mult succes in campaniile de promovare. Fata de alte mijloace de promovare, meshurile sunt cele mai ieftine, rapide si eficiente modalitati de promovare locala.

Noi va asiguram montare si demontare pentru orice forma de publicitate stradala: bannere, printuri, meshuri, pliante fixate pe panouri sau orice alt tip de suport. Avem experienta in lucrul cu orice dimensiuni de materiale si la orice inaltime. De asemenea, va oferim lucrari de sustinere a panourilor stradale.

Va garantam cea mai buna fixare si amplasare a acestora folosind cel mai bun tip de cordelina pentru a le ancora, astfel evitand riscul de a fi desprinse din cauza fenomenelor meteorologice sau din cauza temperaturilor ridicate.

Datorita experientei acumulate in timp, stim sa evitam deteriorarea hidroizolatiilor acoperisurilor, problema des intalnita in lucrul cu alpinisti utilitari.

Montare meshuri

Pentru orice detalii puteti apela

0767.824.631